Menu

Activiteiten

sep
15
Begint om 10:30
Samenkomst locatie KWC
sep
22
Begint om 10:30
Samenkomst locatie KWC
sep
29
Begint om 10:30
Samenkomst locatie KWC
Ga naar de agenda »
Datum 01-09-2019
Spreker Marijke Niehof
Bijbel psalmen 23:1-6

Preek: So will I!

Kies je ervoor om je leven te laten bepalen door gebeurtenissen uit het verleden of kies je ervoor om te ontvangen wat je Hemelse Vader jou wil geven?

Ons nieuwe (t)huis
Totaal nodig: € 300.000,00
Restant: € 297.351,00
Behaald 0%

Welkom bij Gemeente De Schuilplaats

Hartelijk welkom op de website van Gemeente De Schuilplaats. Leuk dat je ons hebt gevonden of dat je opnieuw een bezoekje aan onze website brengt. We nodigen je van harte uit om eens een samenkomst bij te wonen! Iedere zondag om 10:30 uur komen we als gemeente samen in het "KWC" (Koningin Wilhelmina College) Beethovenlaan 1 te Culemborg.
Tijdens onze uitbundige samenkomsten zingen we liederen met als doel om God te eren en te verhogen o.l.v. onze eigentijdse worshipband. Naast onze tijd van aanbidding openen we ook met elkaar de Bijbel, het Woord van God, om opgebouwd te worden in ons geloof. Sommige sprekers komen uit onze eigen gemeente maar ook zeer regelmatig ontvangen we gastsprekers waardoor er een voor jong en oud, pas bekeerd of al langer christen een boodschap is.

Klik hier om meer te lezen

 

Een eigen gebouw

Als gemeente zijn we ook al geruime tijd bezig met de voorbereidingen om een eigen kerkgebouw te laten bouwen. Naast ons eigen vermogen en de aangevraagde hypotheek verwachten we nog zeker een bedrag van € 300.000,- nodig te hebben, voordat we kunnen starten met de bouw.
We willen graag iedereen die dat wil, aanmoedigen om een vrijwillige gift voor het gebouw te geven.

Klik hier om meer te lezen